HØSTGARDEROBEN

Skrevet av: Sandra Nathalie Johansen

Publisert: 19.07.2013 00:00:00

INSPIRASJON

Sommeren er på hell og høsten melder snart sin ankomst. Det er på tide og begynne å tenke på hva sesongens garderobe bør inneholde, og vi ønsker å dele farger, styles og antrekksinspirasjon som vi har troen på denne høsten!

Hver sesong har sin sjarm og vi syns høsten er nydelig med sine deilige, varme farger, gåturer i skog og mark, innetid med levende lys og ikke minst fantastiske høstplagg vi kan pakke oss godt inn i.


Moten de siste årene har vært preget av pandemien, og det ser vi også at den vil være denne sesongen på en eller annen måte. Plagg som er komfortable og behagelige trumfer fortsatt høyt, og nå i høst ser vi gjerne at naturens farger omfavner oss i nøkkelplagg som god, tykk og chunky strikk som jakker og gensere. Lag på lag og varme fargetoner setter preg på sesongen, noe som betyr at høsten kan bli vel så fresh som hvilken som helst annet sesong. Vi ser kanskje ikke den skarpeste neongrønne- eller den skrikende fuchsiafargen, men det hører vel heller ikke helt høsten til allikevel. 
Burgunder, skogsgrønn, rust og petrol er blant annet farger du kan fylle garderoben din med.

Vi har antrekk til de fleste anledninger, og håper vi kan inspirere til denne sesongens høstgarderobe.


Tia dress er den perfekte høstkjolen som kan brukes til både hverdags og litt finere anledninger. Sesong etter sesong har denne kjolemodellen hver en favoritt hos både oss og kundene våre!ADA Basic trouser er en fantastisk god buksemodell som er høy på livet og supercomfy å ha på. Stretchen gjør at det ikke føles som om du har på deg en stram jeans - og det er noe vi vet settes pris på! Kommer i flere flotte høstfarger - også i vanlig denim.


Comfy sweater er en nydelig hverdagsgenser, og med de feminine puffermene gir den det lille ekstra til genseren. 

                               

                          
Design & nettløsning av Kréatif