Om oss

Leverandør med personlig service !

Vi i Steeam Company er et effektivt og kreativt team med lang erfaring innenfor motebransjen. Vi utvikler og designer klær under merkenavnet "Steeam Be Inspired". Vårt kontor og lager ligger i hjertet av Fredrikstad, samt at vi har et showrom på rom 306 på Moteforum i Oslo.
Kolleksjonene er av norsk design og det utvikles fire kolleksjoner i året, samt supplerende design ved nye påfallende trender.

Steeam har stort fokus på de verdiskapende kjerneoppgavene som design, utvikling, produksjon, logistikk, salg og kundeoppfølging. Vi selger kolleksjonene våre til frittstående butikker rundt i hele Norge, og jobber tett i samarbeid med kundene våre.

Visjon

Å utvikle moteriktig og attraktivt norsk klesdesign med spennende farger, modeller og kvaliteter med god tilgjengelighet i butikkene.

Forretningsidè

Steeams forretningsidé støtter opp visjonen ved å tilby bredde i markedet til butikker med fokus på flotte farger, gode kvaliteter og modeller til riktig priser, som er fordelaktig for både butikkene og sluttbruker.

                                                                


Steeam Be Inspired's signatur
Klassisk, elegant, komfortabelt og trendy med flotte farger som passer de fleste anledninger. Målgruppen er mote- og trendinteresserte damer som er opptatt av god kvalitet og passform til riktig pris.
Det utvikles en bred kolleksjon, med blant topper, bluser, kjoler og skjørt, bukser og blazere. 
Steeam har også et godt utvalg på strikk.


Design & nettløsning av Kréatif