Om oss

EN LEVERANDØR AV DAMEKLÆR MED PERSONLIG SERVICE

 

Vi i Steeam Company AS er et drivende, kreativt lite team med lang erfaring innenfor motebransjen. Med vår genuine lidenskap for mote, utvikler vi og designer dameklær under merkenavnet "Steeam Be Inspired". Vårt kontor og lager ligger midt i hjertet av Fredrikstad, på Tove og Jan's egne Prestegård, Villa Tunheim.

Steeam har stort fokus på de verdiskapende kjerneoppgavene som design, utvikling, produksjon, logistikk, salg og kundeoppfølging. Kolleksjonene våre leveres til frittstående butikker rundt i hele Norge, hvor vi jobber tett i samarbeid med kundene våre.

VISJON

Å utvikle moteriktig og attraktivt norsk klesdesign med spennende farger, modeller og kvaliteter med god tilgjengelighet i butikkene.


FORRETNINGSIDE

Steeams forretningsidé støtter opp visjonen ved å tilby bredde i markedet til butikker med fokus på flotte farger, gode kvaliteter og modeller til riktig priser, som er fordelaktig for både butikkene og sluttbruker.

                                                                

 

Steeam Be Inspired's signatur
Klassisk, elegant, komfortabelt og trendy med flotte farger som passer de fleste anledninger. Målgruppen er mote- og trendinteresserte damer som er opptatt av god kvalitet og passform til riktig pris.
Det utvikles en bred kolleksjon, med blant topper, bluser, kjoler og skjørt, bukser og blazere. 
Steeam har også et godt utvalg på strikk.